torstai 23. heinäkuuta 2015

Lost in Kajaani 2015Seikkailukisoista kiinnostuneena Jenni oli jo viime vuonna netistä kisoja selailessaan löytänyt kyseinen Vuokatissa järjestettävän Lost in Kajaani- kilpailun. Viime vuoden osallistuminen kaatui aikatauluihin ja uskallukseen heittäytyä todella kisaan mukaan. Tänä vuonna joukkue on kasassa ja intoa ja uskallusta riittää! Kisa kisataan syyskuun toisena viikonloppuna 11.-12.9.2015.

Kilpailuun osallistuminen oli myös osasyy blogin kirjoittamiselle, jossa voitte sitten seurailla meidän vapaaluontoista ”valmistautumista” eli ulkoilua kilpailua varten. Mutta tässä jonkin aikaa blogi ajatusta mustusteltuamme innostuttiin ajatuksesta todella ja päätettiin kirjoittaa myös paljon muustakin, eikä toki lopettaa kirjoittamista kilpailun jälkeenkään.

Kilpailussa on useampi mahdollinen matka, joista haastavin kisataan Extremely Lost- sarjassa. Tähänhän mekin ollaan siis menossa. Joukkue koostuu kolmesta osanottajasta. Ollaan siis saatu matkaamme kolmas tunturisisko Satu Leviltä. Kilpailu on kaksipäiväinen ja koostuu lähinnä juoksusta/suunnistuksesta, maastopyöräilystä ja melonnasta. Lisäksi matkan varrella on erinäisiä tehtäviä liittyen esimerkiksi köysitoimintaan. Extremely- Lost sarjassa alustavat matkat ja osuudet ovat seuraavanlaiset:

Pyöräily (tiet, metsäautotiet, purunradat): 100km
Maastopyöräily: 60km
Melonta: 10km
Juoksu (sis. trekking, suunnistus): 30-40km
Seikkailutehtävät: 1h
Arvioitu kokonaismatka: 200-220km

On meillä siinä ihan tarpeeksi matkaa taitettavana J
'
Lisää infoa kilpailusta saatte kilpailun sivulta: http://www.haastaitsesikunnolla.fi/lost+in+kajaani+adventure/
Vielä on tilaa ja ilmoittautumisaikaa jäljellä ei muutako joukkue kasaan ja mukaan haastamaan itseään! Meitä voitte myöhemmin sitten kannustaa ja seurata Tunturikiitäjät nimen takaa.

Reeni-intoa ja hyviä seikkailuja toivottavat Elina ja Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti